Onze Werkwijze

 Het fotograferen van de kinderen doen wij in overleg met de school. U kunt ervoor kiezen om alléén een portretfoto te laten maken of een full body foto volgens één van onze beschikbare thema’s.

 ALLÉÉN PORTRETFOTO’S  PAKKETPRIJS  € 9,00

Bij deze werkwijze maken we twee tot drie verschillende portret foto’s waaruit de ouders zelf de leukste foto kunnen kiezen.

De school kiest zelf hoe de klassenfoto’s gemaakt gaan worden: de traditionele foto of de samengestelde panoramaklassenfoto.

FULL BODY THEMA FOTO’S

Bij deze werkwijze maken we meerdere foto’s in verschillende poses, zoals een portretfoto, een foto waar het kind tot de helft op staat en een foto waar het kind helemaal op staat.
Voorbeelden kunt u zien op onze pagina VOORBEELDFOTO’S

Ook hier kiest  de school  zelf hoe de klassenfoto’s gemaakt gaan worden: de traditionele foto of de samengestelde panoramaklassenfoto.

Voor het maken van thema foto’s en panorama klassenfoto’s hebben wij voldoende lege ruimte nodig bijvoorbeeld het gymlokaal van de kleuters.

Schoolfoto’s moeten leuk zijn zowel voor de kinderen als voor school daarom bieden wij deze mogelijkheid om echte studio foto’s te maken waar het kind helemaal centraal staat en in een ontspannen sfeer op de foto gaat. Dit levert immers het beste resultaat.

In de praktijk worden we wel eens geconfronteerd met scholen die liever niet via het internet willen bestellen vanwege het feit dat de ouders of geen computer of geen internet verbinding of de Nederlandse taal niet goed beheersen of gewoon geen vertrouwen hebben in bestellen en betalen via internet.

Om de ouders toch in het bezit te laten komen van de schoolfoto’s bieden wij de mogelijkheid aan om via ons bestelformulier de foto’s te bestellen.

Hoe dat in zijn werk gaat kunt u op onze pagina BESTELFORMULIEREN zien.

Graag willen wij van tevoren weten voor welke form van fotografie u kiest dit in verband met het meenemen van de juiste materialen. Uiteraard geldt dit ook voor het maken van een eventuele samengesteld panorama klassenfoto. Deze foto wordt namelijk voor een green screen gemaakt.